Prodaja stanova Križevci

  • +385 99 672 0555
  • vladem.projekt@gmail.com

Dobrodošli u svoj novi dom! Ured?

Mi gradimo, vi birate...

Vladem d.o.o. je tvrtka U 100% domaćem vlasništvu, a bavi se gradnjom stambenih i nestambenih zgrada. Gradimo na atraktivnim lokacijama, uvažavajući potrebu za dobrom makro i mikro laokacijom vašeg budućeg doma ili poslovnog prostora. Biti u centru rada, nadomak svakodnevnih aktivnosti, a opet u svom miru... AKTUALNO U PRODAJI! Ova stambeno poslovna zgrada obuhvaća k.č.br.1251/1,1251/2,1252/1,1253/1, 1249/1 k.o. Križevci, Ulica bana Josipa Jelačića/Obrtnička ulica, Križevci. Prostire se na 2.737,37 m2 građevinske bruto površine. Ekološki dizajn koncipiran kroz standarde zelene gradnje pruža sociološki, funkcionalno i estetski uravnoteženu životnu sredinu. Sustavom centralnog plinskog grijanja na dizalicu topline postižete niže troškove režija. Podignite kvalitetu životnog prostora uz VLADEM d.o.o.

Pogledajte
img
30 unikatnih
stanova
30

Stanova

4

Poslovna Prostora

3

Etaže

30

Parkirnih mjesta

naše usluge

Kako to mi radimo

Posvećenost planiranju

Promičemo dobro projektiranje i građenje, kojima ostvarujemo sigurnosna, zdravstveno-ekološka i energetska svojstva građevine.

Dodana vrijednost projektu

Pružamo funkcionalna i estetski prihvatljiva rješenja uređenja stana s uređenom infrastrukturom i zelenim okolišem.

Standardi zelene gradnje

Ekološki dizajn koncipiran na standardima zelene gradnje, pruža prirodnu ravnotežu životne i radne sredine.

Biramo najbolje lokacije

Kada mi biramo lokaciju, imamo na umu da je vama bitna i makrolokacija i mikrolokacija...jer je bitno u kojem si kvartu!

Gradimo za vas

Poštujemo visoke standarde gradnje, produljujući time životni ciklus građevina i pružajući vama dom i prostor kakav želite.

Podržavamo mobilnost

Mobilnost i sigurnost pristupa i kretanja u stambeno-poslovnim prostorima, mora biti neometana i raspoloživa za sve korisnike.

MI GRADIMO, A VI...

IZABERITE SVOJ DOM ILI SVOJ NOVI URED

+385996720555